Komplet modernisering af 284 lejligheder over 3 år

Postfunktionærernes Andelsboligforening, Brunevang i Rødovre, står over for en gennemgribende renovering, som skal ende i et moderniseret boligkvarter.

Andelsboligforeningen står overfor en gennemgribende renovering. Foto: Rødovre Kommune

Andelsboligforeningen står overfor en gennemgribende renovering. Foto: Rødovre Kommune

Renoveringsprojektet er i fuld gang*, og med den nøje tilrettelagt tidsplan vil byggeprojektet være færdigt om 2 år. Andelsboligforeningen skal have etableret nye boliger i form af ældre- og handicapvenlige boliger samt familieboliger. Derfor har man planlagt en ombygning af de eksisterende boligblokke, og desuden også valgt at sammenlægge flere af lejlighederne i udvalgte boligblokke og udnytte tagetageren på bygningerne.

I den omfattende renovering deltager vi som fagentreprenør. Den ene del af fagentreprisen indbefatter, at vi udskifter brugsvandanlægget i hele boligbyggeriet. Herudover får samtlige lejligheder nye badeværelser med ny toilet, håndvask og armatur, samt nye afløbsrør og faldstammer.

Den anden del af fagentreprisen består af udskiftning af alle varmeinstallationer i alle boligblokke. Boligblokkene får nye føringsveje til kældre og stigrør. Desuden får lejlighederne nye radiatorer og konvektorer i alle rum.

Bygherre: Postfunktionærernes Andels-Boligforening
Beliggenhed: PAB afdeling 2 / Brunevang 31-97, 2610 Rødovre
Entreprisesum: 12.000.000 kr. ekskl. moms
Omfang: 284 lejligheder
Entrepriseform: Fagentreprise
Rådgiver: Rådgivende ingeniører Holmsgaard a/s F.R.I.; arkitektfirma Mangor & Nagel; Peter Holst Plan og Landskab.

Læs mere om lokalplanen her

* Renoveringen er færdig i foråret 2016

Print Friendly, PDF & Email