Om os

Vi er en moderne VVS-virksomhed, som vægter faglige kvalifikationer højt, fordi vi vil være Danmarksmestre i boligrenovering. Derfor har vi igennem tiden fornyet og udviklet vores kompetencer, så vi både er stærke i klassisk VVS-arbejde, gasinstallationer, tagarbejde og fjernvarme.

Vi tilbyder service i hele Storkøbenhavn og omegn, og serviceafdelingen har døgnåbnet året rundt.

Vi er eksperter i at udføre både fag- og hovedentrepriser, fordi vi har styr på planlægning og samarbejde, hvilket er til stor glæde for både beboere og de øvrige håndværkere.

Vi er 16 funktionærer og mere end 75 timelønnede svende og lærlinge.

Socialt ansvar er i høj grad en del af vores arbejde – bl.a. har vi altid 6-8 lærlinge. Derudover indgår vi i sociale klausuler og samarbejder med kommuner og boligselskaber, så flere får en bedre chance for at få en uddannelse.

Et godt arbejdsmiljø er en stor del af vores arbejdsdag, hver dag, og vores slogan er ”Vi passer på hinanden”. Derfor havde vi i 2010 gjort os fortjent til det internationale arbejdsmiljøcertifikat, OHSAS 18001. Certifikatet bekræfter, at vi har et ordentligt arbejdsmiljø og sikkerheden er i top. Læs mere om OHSAS 18001 her